Betalen

Betalen voor uw bestelling kan door middel van iDeal, MrCash, GiroPay, Visa of Mastercard. Als u liever niet online betaalt, dan kunt u het bedrag ook overmaken. Zodra de betaling bij ons binnen is, zullen wij uw bestelling verzenden. Eventuele kosten voor een overboeking vanuit het buitenland, zijn voor de rekening van de koper.

Verzenden

Bestellingen die voor 15.00 uur bij ons binnen komen, zullen (indien de betaling bij ons binnen is) dezelfde werkdag nog worden verzonden. Pakketten binnen Nederland worden aangeboden door PostNL. Voor buitenland zendingen werken wij met verschillende bedrijven. Na verzending ontvangt u van ons een e-mail met daarin de track & trace informatie

Verzendkosten particuliere zendingen:

  • Nederland € 3,95 (gemiddelde levertijd 1 dag)
  • België € 7,95 (gemiddelde levertijd 3 dagen)
  • Duitsland € 7,95 (gemiddelde levertijd 3 dagen)
  • Luxemburg € 9,95 (gemiddelde levertijd 5 dagen)
  • Frankrijk € 15,95 (gemiddelde levertijd 5 dagen)

 

Bestellingen vanaf € 50,00 worden gratis verzonden naar Nederland, België en Duitsland

Retouren

Mocht u niet tevreden zijn over uw aankoop, dan kunt u deze binnen 10 werkdagen (wettelijke zichttermijn) retourneren. Hiervoor dient u eerst een e-mail te sturen naar klantenservice@engelpunt.nl o.v.v. het factuurnummer en uw bankgegevens. De bestelling dient in de originele verpakking, onbeschadigd en voldoende gefrankeerd geretourneerd te worden naar:
FSA T.a.v. ENGEL.
Vlotbrugweg 8
1332AH Almere
Kosten voor het retourneren van een bestelling zijn voor de rekening van de koper.

Artikelen uit de sale mogen niet worden geretourneerd.