Weekendtas Zipper 2.0 mustard

Uitverkocht

Deze mooie, gele en ruime weekendtas van ENGEL. wil eropuit, samen met jou. Met z’n inhoud van 36 liter, 52 cm lang, fijn voor een weekendje weg of een korte trip. Omdat de tas zelf in één kleur is, springt het kleurrijke gestreepte band van de handvaten extra in het oog.

De weekendtas Zipper 2.0 is een rond model en voorzien van een brede rits met twee lopers, zodat je van beide kanten iets in de tas kan stoppen. Aan de binnenzijde zitten twee vakken (één met rits). Aan de buitenzijde zit ook een afsluitbaar vak. De tas kan je met een stevige afneembare band over je schouder dragen.

Je ziet er niets van maar de Zipper is gemaakt van recyclede (plastic) limonadeflessen. Wel zo milieuvriendelijk. Het textiel is aan de achterzijde voorzien van een coating. Hierdoor behoudt de tas een matte look, maar is hij tevens waterafstotend. De binnen voering is van polyester in dezelfde kleur als de buitenkant. De banden zijn van polyester met de soepelheid van katoen. De tas is verkrijgbaar in verschillende unikleuren.

Beschrijving

  • Artikelnummer: ENGEL 11.282
  • Afmeting: 30 cm x 52 cm
  • Inhoud: 36L
  • EAN: 8718403259391