ENGEL. en Famille Summerbelle maken prachtig bamboe winter servies

Samen een feestje bouwen, dat doen wij bij ENGEL. graag. Sterker nog het, is ons vak. Maar samen iets moois maken, dát vinden wij net zo leuk! Dus toen ik op de beurs Maison & Objets in Parijs de prachtige paper cut dessins van Famille Summerbelle zag, ging ik op zoek naar de vrouw achter dit werk. Na mijn ontmoeting met de Franse Julie Marabelle wisten wij allebei zeker; onze gedeelde liefde voor mooie grafische ontwerpen en bijzondere kleuren moest ergens samenkomen.

Met een resultaat om trots op te zijn. Eerst maakten wij samen een prachtige collectie bamboe bordjes, bekers en een (taart)schaal. Geïnspireerd op het circus. Na het succes van deze ‘circus’ collectie is het winter servies tot stand gekomen. Een set borden dat zowel voor kinderen als gezinnen aantrekkelijk is, ze laten genoeg over aan de verbeelding, want wij gunnen iedereen z’n eigen feestje. Naar het kerstdiner op school met je eigen kleurrijke winterbord. Of misschien wel een hele gedekte tafel aan het kerstontbijt of diner.

Vruchtentaart, schuimtaart, kersenvlaai, profiteroles, een tulband of een pizza. Zelf gebakken of niet,   alles ziet er lekkerder uit op dit prachtige grote bord. Omdat het bijna zonde is dit mooie ontwerp onder een taart te laten verdwijnen, zou je na het feest dit bord zomaar aan de muur willen hangen.